پنتاگون از امضای قرارداد ۲۴.۴ میلیارد دلاری برای تولید موشک‌های رهگیر خبر داد عراق مجوز 40 پرواز روزانه از ایران را صادر کرد «گروک» به ترامپ برای دستگیری مادورو تایید داد ادعای ترامپ درباره حمله به «کارخانه‌های مواد مخدر» ایران! ترامپ: اروپا زنده زنده خورده می‌شود! کنایه بقایی به کانادا: وقتی حقیقت مدفون است، «آشتی» چه معنایی دارد؟ سقوط هواپیمای سبک رژیم صهیونیستی با یک کشته و یک زخمی ترامپ: شاید پیش از انتخابات میان‌دوره‌ای وضعیت اضطراری اعلام کنم پوتین: جهان از پایداری مردم ایران شگفت‌زده شده است رویترز: آمریکا شرط حقوق بشری برای بخشی از کمک‌های نظامی به مصر را لغو کرد بقائی: جهان‌بینی ترامپ، نماد پوچی و استبداد و خطری برای صلح جهانی است ادعای فرانسه مبنی بر اسکورت کشتی‌ها در تنگه باب‌المندب نتانیاهو حادثه هواپیمای فلای دبی را به ایران ربط داد! ادامه حملات هوایی عربستان به یمن؛ صعده 6 بار بمباران شد خروج ذلت‌بار آخرین نظامی و هواپیمای ارتش تروریست آمریکا از عراق علی الزیدی: اجازه استفاده از عراق را برای حمله به همسایگان نمی‌دهیم

چین: بریکس به‌دنبال اصلاح نظم حاکم بر جهان است

چین: بریکس به‌دنبال اصلاح نظم حاکم بر جهان است وزارت خارجه چین با انتشار بیانیه‌ای اعلام کرد گروه کشورهای «بریکس» متعهد به حمایت از چندجانبه‌گرایی و اصلاح نظم جهانی هستند.
تاریخ انتشار: ۰۹:۳۵ - ۳۰ مرداد ۱۴۰۲ - 2023 August 21
کد خبر: ۲۰۰۵۶۱

به گزارش راهبرد معاصر. وزرات خارجه چین در آستانه برگزاری نشست سران «بریکس» با انتشار بیانیه‌ای اعلام کرد که گروه بریکس از چندجانبه‌گرایی در جهان حمایت می‌کند.

 

در این بیانیه تأکید شده است که «گروه کشورهای بریکس متعهد به دفاع از چندجانبه‌گرایی و اصلاح نظام حاکم بر جهان است. بریکس سکو و چارچوبی مهم برای همکاری بین کشورهای درحال‌توسعه است.»

 

در بخش دیگری از این بیانیه آمده است که «گروه بریکس به عنوان یک سکوی مهم برای همکاری با بازارهای نوظهور و کشورهای در حال توسعه، به دنبال حمایت از کثرت‌گرایی است و سخت در تلاش است تا با افزایش نمایندگی بازارهای نوظهور و کشورهای در حال توسعه، و تقویت حق رای آنها، اصلاحات در سیستم حکمرانی جهانی را انجام دهد.»

 

نشست سران بریکس و همچنین نشست گروه دوستان بریکس از ۲۲ تا ۲۴ آگوست (۳۱ مرداد تا دوم شهریور) در آفریقای جنوبی برگزار می‌شود.

 

گروه «بریکس» هم‌اکنون متشکل از کشورهای برزیل، روسیه، هند، چین، و آفریقای جنوبی است. هم‌اکنون آفریقای جنوبی ریاست این گروه را به عهده دارد.

 

سرواژه بریکس(BRICS ) از کنارهم‌قرارگرفتن حرف اول نام انگلیسی این کشورها تشکیل شده است. ۳۰ درصد تولید ناخالص و ۴۰ درصد جمعیت جهان در حوزه بریکس تعریف می‌شود./ مهر

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار